Актуелна Страна
Следи не:
следи не на YouTube следи не на Facebook следи не на Instagram


Сподели со останатите:
Twitter Twitter LinkedIn


| eng |   | mkd |

Правда Сочувство Љубов
за сите на кои помошта им е најпотребна

img-slide
Кога им требаме ние сме веќе таму
img-slide
Менувајќи ги животите на поединци го менуваме светот.
img-slide
Текстот треба да ја појаснува сликата
img-slide
Текстот треба да биде осмислен и краток
Covid 19 Надеж во време на криза
време за реакција е СЕГА!!!
ДОНАЦИИ
овде ќе биде копче-линкот за донирање
|   Нашата Мисија   |

Менувајќи ги животите на поединци го менуваме светот.

Се залагаме за интеграција на маргинализираната популација во општеството, како и за унапредување на постоечката инфраструктура.

Се вклучуваме со итна помош, како и со долгорочна поддршка за опоравување и развој во областите кои се најмногу погодени.

Промовираме економски можности и напредок преку обуки за стекнување на стручни вештини, пристап до пазарот, сигурни кредитни линии, и едукација за управување со приходите.

Најново на АДРА-Блог

Handmade Paper
Текст за блог 1
Canvas
Текст за блог 2
Authenticity stamp
Текст за блог 3
— ---------- —
— || —

Некој текст
Текст за инфо 1 Текст за инфо 1 Текст за инфо 1 Текст за инфо 1 Текст за инфо 1 Текст за инфо 1

Некој текст 2

Текст за инфо 2 Текст за инфо 2 Текст за инфо 2 Текст за инфо 2

Текст за инфо 3 Текст за инфо 3 Текст за инфо 3 Текст за инфо
— --------- —
— || —
Info more Info
Настани

Фото Галерија

Impressum